Nieuwbouw

U wilt een huis bouwen?

Wij maken van uw wens werkelijkheid. Klassiek, modern of landelijk, wij bouwen de woning die volledig bij u past. Bij een huis bouwen komt veel kijken. Zo is er specifieke kennis nodig over hoe u moet bouwen, met welke materialen, en met welke vergunningen u te maken heeft. Kanbouw heeft alle kennis in huis om deze zaken ter hand te nemen en optimaal af te stemmen op het te realiseren project.

Iedere fase in de bouw vindt plaats in samenspraak met de klant, voor wie we altijd goed bereikbaar zijn. Doel is tenslotte om de allerbeste kwaliteit te leveren en volledig te voldoen aan de verwachtingen die de klant van het nieuwe huis heeft.


Wat zijn de voordelen van een bouwteam?

In het bouwteam (opdrachtgever-architect-aannemer) kan Kanbouw een rol van betekenis spelen. Dit kan vaak leiden tot praktische oplossingen die geld en tijd kunnen besparen.

Aan de basis van elk project ligt steeds wat de klant wil en kan. We vertrekken dan ook steeds vanuit een heldere begroting, die nooit voor onnodige verrassingen kan gaan zorgen.

Tijd en middelen zetten wij zo efficiënt mogelijk in. Binnen uw budget leveren we zo de hoogst mogelijke kwaliteit, volledig afgestemd op uw woonwensen.

Over ons

Of het nu gaat om het bouwen van een droomhuis, het uitbreiden of aanpassen van een bestaande woning of het maken van een meerjaren onderhoudsplan, van Kanbouw mag u altijd het beste verwachten.

Op de hoogte blijven van onze nieuwe projecten?
Volg ons op facebook.

Contact

Industrieweg 24
    6662 PA Elst (Gld)

0481 - 74 50 94

contact@kanbouw.nl

Wij zijn lid van Bouwend Nederland

Wij leiden vakmensen op!