VRAGEN? BEL! 0481 - 74 50 94
SAMEN BETER BOUWEN!

Tom en Martijn hebben elkaar leren kennen op de aannemersopleiding. Ze hebben een enorme passie voor bouwen: ze bouwen graag nieuwe huizen, maar werken net zo lief aan bestaande gebouwen. Beide hebben hun eigen specialisatie, waarmee ze elkaar prima aanvullen: Tom studeerde civiele techniek en Martijn bouwkunde.

Hun allergrootste passie is het aannemen en uitvoeren van diverse bouwprojecten in samenspraak met opdrachtgevers.

Daarnaast hebben zij beiden al vele jaren ervaring met het bouwen van complete op maat gemaakte huizen, zoals vrijstaande huizen, notariswoningen en woonboerderijen. Tom heeft zijn huis zelf gebouwd en Martijn heeft een kleine woonboerderij omgebouwd tot een moderne woning: de belangrijkste elementen van het huis heeft hij eerst in authentieke staat teruggebracht en vervolgens een modern deel aangebouwd.

Tom en Martijn weten hoe belangrijk het is om fijn te wonen en slaan dan ook met alle plezier de handen ineen om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Dit alles steeds in goed overleg met u. Want samen bouwen we beter.

Kanbouw Nl Martijn Jansen2 Aannemer

Martijn Jansen

Martijn heeft meer dan 15 jaar ervaring als meewerkend voorman, calculator, werkvoorbereider en uitvoerder bij een middelgroot aannemersbedrijf. Martijn heeft veel kennis van zaken voor wat betreft bouwprocessen en materialen, en is de man van het bouwen, het timmerwerk en de coördinatie op de bouwplaats.

Kanbouw Nl Tom Peters2 Aannemer

Tom Peters

Tom heeft behalve als uitvoerder op de bouwplaats ook jarenlang ervaring als werkvoorbereider en projectorganisator bij aannemers- en bouwbedrijven. Behalve uitvoerend is Tom vooral de calculator en de man van de acquisitie, inkoop, planning, organisatie en het totaaloverzicht.

Onze kernwaarden:
Meer dan 17 jaar ervaring in de bouw!
Wij ontzorgen
Voor bedrijven en particulieren
Heldere offerte’s
Gespecificeerde begrotingen
Bouwkundig advies en aankoopbegeleiding!
Aantrekkelijk tarief
Kwaliteit voor een eerlijke prijs
Korte lijnen en persoonlijk contact