Over ons

Tom en Martijn hebben elkaar leren kennen op de aannemersopleiding. Ze hebben een enorme passie voor bouwen: ze bouwen graag nieuwe huizen, maar werken net zo lief aan bestaande gebouwen. Beide hebben hun eigen specialisatie, waarmee ze elkaar prima aanvullen. Hun allergrootste passie is het aannemen en uitvoeren van diverse bouwprojecten in samenspraak met opdrachtgevers.

Begin 2017 zijn Tom en Martijn Aannemersbedrijf Kanbouw begonnen. Al snel zijn zij tot de conclusie gekomen dat het belangrijk is om medewerkers in dienst te hebben om zowel de kwaliteit als de planning van de diverse projecten te kunnen waarborgen. Inmiddels is Aannemersbedrijf Kanbouw uitgegroeid tot een team van circa 10 vaklieden, waaronder timmerlieden, metselaars, tegelzetters en leerling timmerlieden. Vanaf 2020 heeft Aannemersbedrijf Kanbouw hun zelfgebouwde bedrijfspand met opslagterrein aan de Industrieweg te Elst betrokken.

Tom en Martijn weten hoe belangrijk het is om fijn te wonen en slaan dan ook met alle plezier de handen ineen om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Dit alles steeds in goed overleg met u. Want samen bouwen we beter.

Martijn Jansen

Martijn heeft meer dan 15 jaar ervaring als meewerkend voorman, calculator, werkvoorbereider en uitvoerder bij een middelgroot aannemersbedrijf. Martijn heeft veel kennis van zaken voor wat betreft bouwprocessen en materialen, en is de man van het bouwen, het timmerwerk en de coördinatie op de bouwplaats..

Tom Peters

Tom heeft behalve als uitvoerder op de bouwplaats ook jarenlang ervaring als werkvoorbereider en projectorganisator bij aannemers- en bouwbedrijven. Behalve uitvoerend is Tom vooral de calculator en de man van de acquisitie, inkoop, planning, organisatie en het totaaloverzicht.

Huis in aanbouw

Huis in aanbouw

Huis in aanbouw

Over ons

Of het nu gaat om het bouwen van een droomhuis, het uitbreiden of aanpassen van een bestaande woning of het maken van een meerjaren onderhoudsplan, van Kanbouw mag u altijd het beste verwachten.

Op de hoogte blijven van onze nieuwe projecten?
Volg ons op facebook.

Contact

Industrieweg 24
    6662 PA Elst (Gld)

0481 - 74 50 94

contact@kanbouw.nl

Wij zijn lid van Bouwend Nederland

Wij leiden vakmensen op!